Kis családi pince révén nem szeretnénk és a kapacitásunk sincs figyelmünket sok "bor-gyermek"-re felaprózni. Célunk az, hogy bárkinek aki felénk téved tudjunk mutatni pár könnyed fiatalos, nem túl komplex bort. Legyen az akár egy hűsítő friss fehérbor szódával fellazítva, vagy egy naplemente közben tűz körüli beszélgetéshez társuló gyümölcsös vörösbor.

A SZŐLŐBEN mindent 100%-ban kézzel végzünk, BIO módon műveljük, azaz nem használunk gyomirtót és semmilyen felszívódó szert, csak természetes anyagokat. Narancsolaj for president! A NAGY NAP-on pedig a család és a barátok hajnalban nekilátnak a kézi szüretnek. A kis méret lehetővé teszi, hogy minden kompromisszumok nélkül, nagy odafigyeléssel és szeretettel történhessen.

A PINCÉBEN méretünk ellenére modern technológiát használunk figyelve a sterilitásra, erjedési hőmérsékletre és a megannyi egyéb tényezőre. Az érést / erjedést / érlelést pedig folyamatos laborozás és kóstolás kíséri végig, hogy időben és precízen egyengethessük a "gyermeket" miközben felnő. 

Már zajlik egy új, nagyobb feldolgozó üzem építése ami több lehetőséget és nagyobb mennyiséget fog elérhetővé tenni számunkra.

Boraink limitált mennyiségben készülnek és általában el is fogynak helyben a pincénél, hála Nektek:)

B!tang

(Olaszrizling)

2022-es évjárat

Az olaszrizling semleges fajta és nagyon szerteágazó stílusban lehet belőle bort készíteni. A mi verziónk illatban könnyed friss citrusos, míg ízvilágában gyümölcsös, utóízben pedig előbukkan a klasszikus mandulás keserédes zamat. 100%-ban rozsdamentes tartájban erjedt.

Cab!n

(Cabernet Sauvignon)

2021-es évjárat

A cabernet sauvignon világelsőségét a vörösborok között nem lehet letagadni. Nemzetközi viszonylatban az egyik, ha nem a legismertebb és legnagyobb területen termesztett kékszőlő. A mi verziónkban megtalálhatóak a klasszikus feketebogyós gyümölcsökre hajazó jegyek. A bor 60% rozsdamentes tartályban és 40% hordóban érlelt.

További tételekről érdeklődjetek a pincénél!